29ο Θερινό Σχολείο – Συνέδριο «Δυναμικά Συστήματα και Πολυπλοκότητα», ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, 17– 26/7/2023
Published On: 18/05/2023 | Categories: Γενικές |

Το Δίκτυο Πολύπλοκων Συστημάτων και Εφαρμογών (COSA-Net) ανακοινώνει τη διοργάνωση του 29ου Θερινού Σχολείου – Συνεδρίου «Δυναμικά Συστήματα και Πολυπλοκότητα», που θα λάβει χώρα στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Αγία Παρασκευή, Αττική, 17– 26 Ιουλίου, 2023.

Σκοπός του Σχολείου είναι να προσφέρει με οργανωμένο και συστηματικό τρόπο σε τελειόφοιτους προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές και νέους ερευνητές: α) Γνώσεις και ειδίκευση στις μεθόδους μελέτης δυναμικών και πολύπλοκων συστημάτων και β) Εξοικείωση με τις εφαρμογές τους σε μεγάλο εύρος επιστημονικών πεδίων.

Οι διδακτικές και ερευνητικές ομιλίες του 29ου Σχολείου – Συνεδρίου επικεντρώνονται σε θέματα μη γραμμικών συστημάτων, ολοκληρωσιμότητας, χαοτικής δυναμικής, φράκταλ γεωμετρίας, ανάλυση χρονικής και χωρικής πολυπλοκότητας και πολύπλοκων δικτύων καθώς και εφαρμογών τους στη Φυσική, την Αστρονομία, τη Χημεία, τη Βιολογία, την Ιατρική, τις Γεωεπιστήμες, τη Νανοτεχνολογία, την Οικονομία, την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Κβαντική Υπολογιστική και Τεχνολογία και τις Καλές Τέχνες.

Η συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο είναι δωρεάν και παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν το 80% του προγράμματος ομιλιών. Για όσους/ες επιλεγούν να συμμετέχουν και διαμένουν εκτός Αττικής, γίνονται προσπάθειες να υπάρξει κάλυψη της διαμονής τους σε Ξενοδοχείο κοντά στο χώρο διεξαγωγής του Θερινού Σχολείου.

Εγγραφές γίνονται δεκτές μέχρι 15 Ιουνίου 2023 με τη συμπλήρωση της κατάλληλης αίτησης στην ιστοσελίδα του Σχολείου: http://cosa.inn.demokritos.gr/complexity2023/

Go to Top