ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ
Published On: 24/02/2022 | Categories: Προπτυχιακές Σπουδές |

Αγαπητοί/τές φοιτητές/ήτριες σε λίγο ξεκινά το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού έτους 2022-23. Στους πρωτοετείς φοιτητές αλλά και σε όσους έχουν αποφασίσει να παρακολουθήσουν το εργαστήριο θα ήθελα να σημειώσω:

  1. Στις 23/2/22 πραγματοποιήθηκε εκκαθάριση ΟΛΩΝ των εγγεγραμμένων στο eclass του μαθήματος ώστε να απομακρυνθούν οι μη ενεργοί στο μάθημα
  2. Όσοι φοιτητές έχουν δηλώσει το εργαστήριο στην ηλεκτρονική γραμματεία πρέπει να εγγραφούν στο eclass του μαθήματος. Όσοι είχαν προλάβει να εγγραφούν πριν την εκκαθάριση ή ήταν ήδη εγγεγραμμένοι από παλαιότερο έτος θα πρέπει να εγγραφούν εκ νέου
  3. Το εργαστήριο θα ξεκινήσει μέχρι τις 11/3/22. Με κατοπινή ανακοίνωση θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.
  4. Υπάρχουν 4 εργαστηριακά ΤΜΗΜΑΤΑ, ένα για κάθε διαφορετική ημέρα σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Τμήματος. Πιο συγκεκριμένα:

TMHMA 1 – ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΤΜΗΜΑ 2 – ΤΡΙΤΗΣ

ΤΜΗΜΑ 3 – ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΤΜΗΜΑ 4 – ΠΕΜΠΤΗΣ

  1. Κάθε Τμήμα περιλαμβάνει 8 ομάδες (1 έως 8) η καθεμία από τις οποίες διαθέτει δύο υποομάδες (Α και Β με μέγιστο αριθμό ατόμων 3 για κάθε μια)
  2. Στο eclass έχουν δημιουργηθεί Ομάδες Χρηστών, 64 σε αριθμό, μια για κάθε υποομάδα της κάθε ομάδας του κάθε Τμήματος (π.χ. TMHMA 1 – ΔΕΥΤΕΡΑ – ΟΜΑΔΑ 5Β)
  3. Κάθε φοιτητής/ήτρια που σκοπεύει να παρακολουθήσει το Εργαστήριο Φυσικής ΙΙ στο εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού έτους 2022-23 θα πρέπει υποχρεωτικά να ενταχθεί σε ΜΙΑ από τις Ομάδες Χρηστών.
  4. Η προθεσμία εγγραφής σε Ομάδα Χρηστών είναι η Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022.
  5. Η εγγραφή σε Ομάδα Χρηστών στο eclass γίνεται από την επιλογή «Ομάδες Χρηστών» στο αριστερό μέρος της οθόνης και στη συνέχεια επιλέγοντας στο δεξί μέρος την εγγραφή στο επιθυμητό ΤΜΗΜΑ – ΟΜΑΔΑ από τα διαθέσιμα.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ 2

  1. Πριν την έναρξη των υποχρεωτικών μαθημάτων του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί εισαγωγικό μάθημα, το οποίο καλό είναι να παρακολουθήσουν όλοι οι φοιτητές που θα ενταχθούν σε Ομάδες Χρηστών. Η ακριβής ημερομηνία και η αίθουσα στην οποία θα πραγματοποιηθεί το εισαγωγικό μάθημα θα οριστεί σε επόμενη ανακοίνωση.

 

Κ.Σ. Ανδρικόπουλος

 

Επιστροφή στις Ανακονώσεις
Go to Top