Υπενθύμιση-Δηλώσεις Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου ακ. έτους 2022-2023 – Ηλεκτρονική Γραμματεία
Published On: 21/11/2022 | Categories: Μη κατηγοριοποιημένο |
Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/τριες που έχουν πρόσβαση στην Ηλεκτρονική Γραμματεία ότι το σύστημα   για δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου σπουδών  θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την Κυριακή 04/12/2022.
Η είσοδος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία (progress.upatras.gr)  γίνεται με τον κωδικό χρήστη που έχουν παραλάβει οι φοιτητές από τη Γραμματεία του Τμήματός τους και χρησιμοποιείται σε όλες της υπηρεσίες Τηλεματικής του Πανεπιστημίου Πατρών  (e-mail, e-class, ΕΥΔΟΞΟΣ κλπ).
Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στο εγχειρίδιο χρήσης το οποίο βρίσκεται στον κατάλογο «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ» μετά την εισαγωγή στο σύστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

– Οι φοιτητές/τριες που δεν έχουν κάνει ανανέωση εγγραφής στις προβλεπόμενες ημερομηνίας, υποχρεούνται να προβούν σε αυτή τη διαδικασία πριν τη δήλωση μαθημάτων.

– Οι φοιτητές/τριες θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν τα μαθήματα που χρωστούν από προηγούμενα εξάμηνα και μετά να προχωρήσουν στη δήλωση μαθημάτων του τρέχοντος εξαμήνου σπουδών τους.

Οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να αντικαταστήσουν μάθημα επιλογής στο οποίο εξετάστηκαν στο παρελθόν ανεπιτυχώς, ως εξής:

α) μάθημα επιλογής χειμερινού εξαμήνου αντικαθίσταται αποκλειστικώς με μάθημα επιλογής χειμερινού εξαμήνου, ενώ μάθημα επιλογής εαρινού εξαμήνου αντικαθίσταται αποκλειστικώς με μάθημα επιλογής εαρινού εξαμήνου και

β) εάν το νέο μάθημα επιλογής αφορά στο χειμερινό εξάμηνο, δηλώνεται και αντικαθίσταται για πρώτη φορά αποκλειστικώς κατά την δήλωση μαθημάτων της επί πτυχίω εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου, ενώ αν το νέο μάθημα επιλογής αφορά στο εαρινό εξάμηνο, δηλώνεται και αντικαθίσταται για πρώτη φορά αποκλειστικώς κατά την δήλωση μαθημάτων της επί πτυχίω εξεταστικής περιόδου Ιουνίου.

– Οι δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου σπουδών για την διπλή εξεταστική του Φεβρουαρίου 2023 (αφορά μόνο φοιτητές “επί πτυχίω”) θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

– Οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες δεν κάνουν ανανέωση εγγραφής για το χειμερινό εξάμηνο 2022-2023 αλλά υποχρεούνται στη δήλωση μαθημάτων του εξαμήνου τους.

Go to Top